diumenge, 22 d’abril del 2012

Cap de Setmana de Qk's: Concili i Rat-Penat

Gran cap de setmana que començà amb un Concili trialero de Qk's amb sopar tradicional el divendres a la nit on es repartiren alguns premis a membres ilustres.

 Avui diumenge, sortia en carretera al Rat-Penat amb l'Isma i el Capità.  Baixem sense dificultats cap a la costa per Rubí-Molins, etc...a bona mitjana de 33 Km/h, anem fent relleus i evitant així el vent de cara. Un cop a Castelldefels comença la paret del Rat-Penat. He decidit anar avui amb la Cannondale perquè hi porto un 34x27. El poso de seguida a la primera rampa del 18%, i la veritat és que cada cop que hi pujo la rampa del parquing del 20-23% es fa inacabable. Vaig pujant i agafo el desviament que ens portarà fins al cim del Garraf on hi ha la bola del radar. Arribo a dalt esbufegant i tinc temps de fer algunes fotos i de preparar-me per immortalitzar el Capi i l'Isma retorçant-se per superar el 18% final. L'Isma arriba amb el seu 25 darrera, apretant les dents i li passa factura l'elevada activitat esportiva dels darrers dies, crec que sobretot el running d'ahir. No ho tenen massa clar però tinc ganes de tornar per Olivella, els convenço que la tornada per la cosa seria molt avorrida.

Enfoquem la baixada, fa fresca, repetxons constants de rampes de dos dígits ens porten a la Plana Novella i després enfilem una carretera preciosa que ens portarà a Olivella. Atravessem per varis llocs una cursa de BTT que va atravessant la carretera. Enfilem cap a Sant Pere Molanta i abans d'arribar-hi parem a fer un refrigeri a un Bar de carretera. Entrepà de tonyina i coca-coles ens retornen les forces que ens hem deixat al Rat-Penat.  

La tornada per Sant Pere Molanta- Sant Cugat Sesgarrigues- Avinyonet- Sant Sadurní la fem a molt bon ritme atravessant les boniques vinyes que estan començant a brotar, la primavera s'olora per tot arreu. Abans de Gelida trobem una parella de Martorell que roden a bon ritme i anem mano a mano els cinc fins a Martorell. Pujada a bon ritme dels onze i arribem a Terrassa amb 126 Km, a 27,5 Km/h de mitjana i uns 1700 metres de desnivell. Dia rodó i molt divertit. A la tarda he vist la Doyenne on l'Iglinsky a desfondat a un Squalo que ho havia fet tot i ben bonic per guanyar. S'ho mereixia però no ha pogut ser! 





Capità arribant  a dalt!

Isma fent els darrers metres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada