Aquest cap de setmana curt, per mi, ja que vaig arribar de viatge laboral dissabte al vespre, era complicat fer cap sortida normal, ja que volia estar amb la familia. Després d'una indisposició digestiva i de no haver menjar quasi res de res durant el dissabte, vaig decidir agafar-m'ho en calma i sortir a l'hora de dinar. Matí a l'Sport Center amb els nens, i un cop a casa, em canvio, menjo un plàtan, agafo uns fruit secs i a les 13:30 ja era sobre la Fondriest. Pujada cap a Ullastrell, baixada a Abrera, Olesa, Can Sedó, Esparreguera, Collbató, Vacarisses, Obac i Terrassa. Aquesta va ser la ruta, 64 Km amb uns 1100 metres de desnivell a 28 Km/h de mitja. Ritme constant, no massa exigent, i arribada pletòric a casa. Molt bones sensacions, durant i després de la sortida, fet que confirma que el ciclisme és la millor manera d'activar el nostre cos, per cansat que estigui. Vaig arribar fresc com una rosa i vaig poder disfrutar d'una tarda amb molta energia. En cap moment vaig trobar a faltar no haver dinat, al contrari, fet que demostra que menjar poc és la millor medicina contra l'aturdiment de primeres hores de la tarda. Proveu-ho els que no hi esteu aficionats! Apa, bona setmana, que ja queda poc per Nadal.
Per cert, durant el viatge en avió, he estat llegint "Racing Through the Dark: The Rise and Fall of David Millar". Un llibre superinteressant per qui vulgui conèixer l'experiència del David en la part fosca del ciclisme professional, el dopatge, i a través d'això veure com funciona aquest món tan increïble.
Per cert, durant el viatge en avió, he estat llegint "Racing Through the Dark: The Rise and Fall of David Millar". Un llibre superinteressant per qui vulgui conèixer l'experiència del David en la part fosca del ciclisme professional, el dopatge, i a través d'això veure com funciona aquest món tan increïble.
Mai m'havia fixat que tenia els radis torts!! :) |
Sens dubte, la millor hora x sortir a l'hivern!!! Pero menjant alguna cosa eh!!?
ResponElimina