dissabte, 30 de juliol del 2011

Sopar Qkero d'Estiu (això d'estiu és un dir)

Qk's en plena nit direcció a la hípica

Vinillo i riures!



Dijous passat vam fer el sopar de despedida d'estiu de les Qk's, ja que molts marxen de vacances avui!! A mi encara em queda una setmana de feina, però ja sembla que estigui aquí mateix!  Vam quedar a les 20:30, una mica més d'hora de l'habitual. Amunt cap al carril bici i pujada cap a l'entrada de la diagonal al mateix ritme de sempre. A tope i parem, a tope i parem. A aquestes hores del vespre i després del tute dels dos dies de reunió comercial em costa agafar el ritme d'esprints constants. Fa una temperatura perfecta, i el grup va força compenetrat. Som el Senglar, Lapi, Gispi, Frisach, Nicky, Antinick, Matxete, Qk d'Or, Lidl, Keika, Farell, Isma i un servidor. Un cop a la base de la diagonal, el Farell diu que ens ensenyarà una trialera nova que va descobrir amb la seva Seat Cupra. Deixem la diagonal a la dreta i seguim el camí cap a l'esquerra, al cap de dues corbes a l'esquerra surt una trialera espectacular. Tot són crits de joia i alegria a mida que els trams tècnics es van succeïnt, entre trams més ràpids i que es poden enllaçar a velocitat potser massa ràpida. La sorpresa és monumental, com pot ser que no coneguéssim encara aquesta trialera al costat de casa?  Això és com a mínim curiós i algún dels liders habituals hauria de revisar els seus mapes i no repetir tants camins, que llavors els bons no els descobrim!!  Algun dia hem de pujar-la aquesta trialera. Al cap d'uns minuts arribem a baix, a la riera del llac petit. Girem a l'esquerra i després de força esbarzers i túnels del terror arribem al camí que voreja el llac petit, fem alguna trialereta més i cap a la hípica on ens fotem les botes amb carn a la brasa, mongetes, vi i cervesa. Allà ens trobem el Capità que ha vingut en moto perquè té una feina que no se l'acaba i no ha pogut sortir en bici. Després de molta conya, molts riures, i alguns renecs agafem la bici i tornem cap a casa. Sense txubasquero fot una rasca que pela!!  Arribo a casa amb pell de gallina als braços!.  Dimarts encara sortiré.

3 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Soc l' Oscar (Maldita Moto "La Cobra"), i et volia preguntar quina es la trialera que comentes sortint de la diagonal. Com no se que es per vosaltres la diagonal, per mi es la trialerilla que puja fins a un repla on comença la pujada al Pico del Aguila (queda a mà dreta mirant cap a la Mola, i si es segueix la pista s' arriba al dipòsit), ja que en aquest replà i ha una trialera pero no porta al llac petit, pero es amunt de la pujada. Em sembla que es la trialera que te una llosa de pedra molt relliscosa, i que si que arriba al Llac Petit. NI han moltes mes aquí de trialeres que moren al llac petit. A veure si em treus del dubte.

    Bones vacançes,

    ResponElimina
  2. Hola Òscar, em sembla que quan parlem de la diagonal parlem del mateix. Comencem del principi, si puges des de Can Roure amunt,fas la primera pujada dura i després es suavitza fins que arribes al camí que a l'esquerra baixa al Sanatori i on hi ha una cadena. Deixes el camí del Sanatori i segueixes recte. El camí llavors gira a la dreta i segueix pujant recte cap al Nord, immediatament surt la diagonal cap a la dreta. Aquí has d'anar avall cap a l'esquerra pel camí ample, que és continuació directe del que vé de Can Roure. I crec que és a la segona corba a dretes a partir d'haver deixat l'inici de la diagonal, a l'esquerra surt aquesta trialera, que efectivament al final té una llosa de pedra inclinada lateralment que és força relliscosa. I acaba a la vall del Llac Petit. Si no ho tens clar, deixa'm un e-mail i et passaré el track. Bones vacances igualment!!
    Jordi

    ResponElimina
  3. Hola Jordi,

    Si es la mateixa que et comentava. No cal que em passis el track, ja que per aquesta zona habitualment m' entreno, ja que hi ha força desnivell en poc terreny, i ha una pila de trialeres, de fet fins on comença la diagonal, ho pots fer tot per trialeres desde que començes fins al final. Si vols quan acavem la temporada de carretera quedem i farem unes quantes diferents a les que tothom coneix.

    Adeu!!!

    ResponElimina